UITVERKOOP!!!!! Olijfolie, azijn, balsamico, olijvenjam met 30%

Vanwege mijn onverwachte ziekte kan ik voorlopig niet meer op de streekmarkten staan en kan ik mijn voorraad azijnen en olijfolien niet meer verkopen. Via deze weg wil ik graag iedereen mijn voorraad met 30% korting aanbieden! De winst gaat naar de UMCG Kanker Research Fonds. Wil je graag een fles olijfolie, balsamico of azijn van een goede kwaliteit en ook nog een steentje bijdragen aan de research voor kanker kijk dan op de onderstaande link’s en stuur je bestelling in een mail naar martastapas@gmail.com of stuur een bericht via 0618814961. Ophalen, opsturen of brengen kan in overleg.

Klik hier voor Olie, Azijn en Balsamico.

Klik hier voor olijvenjam.

Betaling kan via overmaken op de rekening, contant of pinnen.

Alvast bedankt,

Marta (Marta’s Tapas)