Over Marta’s Tapas

 

Ik ben Marta en mijn liefde voor mediterrane eten is lang geleden ontstaan door de reizen die ik veelal heb gemaakt. Ik houd van het bereiden en vervolgens het genieten van de heerlijke verschillende  smaken. 

In 2013 ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Martha’s Kitchen. Ik begon met het zelfgemaakte tapenade’s. In de winkel zag ik ze ook atlijd liggen maar ze zitten vol met E-nummers en zijn lang niet zo lekker als de verse tapenade’s.

Ik wilde graag dat mensen mijn tapenades en olijven gingen proeven dus ben ik op culinaire streekmarkten gaan staan met mijn eigen kraam. Ik merkte dat mensen enthousiast werden van de smaak van mijn verse tapenane’s en olijven en ik kreeg daar veel energie van! Daardoor heb ik besloten om mijn eigen cateringbedrijf op te zetten om zo meer mensen te kunnen laten genieten. 

Sinds begin 2017 ben ik begonnen om mij te specialiseren in tapas en hapjes en veranderde ik mijn naam van Martha’s Kitchen naar Marta’s Tapas, een naam die meer past bij hetgeen ik doe.

Vanaf april t/m oktober kun je mij vinden op diverse streekmarkten. Mijn kraam zit vol met o.a. heerlijke verse tapenades, zelf gekruide olijven, olijvenjam maar ook Spaanse olijfolien en Italiaanse azijnen en balsamico’s.

Ik verzorg kleine particuliere feestjes maar ook bedrijfsfeesten. Je kunt mijn producten bestellen via contactformulier, telefonisch of gewoon via WhatsApp.

Kies je voor Marta’s Tapas dan kies je voor kwaliteit en een heerlijke pure smaakbeleving!